Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У дитячому оздоровчому центрі санаторного типу «Миргородський» розпочали оздоровчий сезон

14 червня у дитячому оздоровчому центрі санаторного типу «Миргородський» відбулося офіційне відкриття табірної зміни, яке розпочалося з урочистої лінійки та завершилося святковим концертом, на якому всі діти презентували свої таланти.

На І зміну до центру заїхало 130 дітей, з них 80 – діти пільгових категорій та 50 дітей з міст та районів Донецької та Луганської областей , які проживають на лінії зіткнення, повідомляють у Департаменті освіти.

Для згуртування дітей у дружній колектив у закладі створено 6 загонів: «Форсаж», «Посмішка», «Вулкан», «Заярські козаки», «Сало» та «Кульбабки». 7-им – став новоутворений загін самоврядування, до якого увійшли представники-активісти кожної із вищевказаних груп. Вихователі та їх помічники провели ігри для знайомства, виявлення лідерів, творчих та спортивних захоплень і вподобань.


Для забезпечення активного та захоплюючого відпочинку, враховуючи дитячі захоплення та побажання, у центрі працюють гуртки: хореографічний, театральний, декоративно-прикладного мистецтва, вокальний, комп’ютерний, журналістики та фітнес-студія. Робота цих гуртків регулярно презентується на вечірніх заходах, виставках та висвітлюється у загальнотабірній газеті «Веселка». 


Окрім того, у таборі діють спортивні секції з баскетболу, волейболу, піонерболу, гандболу, боксу, шашок, шахів, настільного тенісу, боулінгу, дартсу. Діти мають можливість грати у футбол та теніс на новозбудованому стадіоні зі штучним покриттям.

Перейти до вмісту