Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Чорноморську проходять фінальні змагання Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів всіх рівнів

У Чорноморську Одеської області проходить фінал VII Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів всіх рівнів. Участь беруть команди з усіх областей України. Депутати змагаються у 5 дисциплінах: волейбол, міні-футбол, настільний теніс, швидкі шахи і шашки.

Збірну Полтавської області представляють депутати Полтавської обласної ради, Горішньоплавнівської міської ради, Полтавського, Гадяцького, Котелевського, Решетилівського, Новосанжарського, Оржицького, Глобинського, Зіньківського районів, а також Семенівської, Коломацької та Шишацької об’єднаних територіальних громад, повідомляють в Полтавській обласній раді.

Як повідомив очільник делегації від Полтавщини, голова обласної ради Олександр Біленький, команда впевнено боротиметься із суперниками у всіх видах змагань.

Полтавщина – спортивний край і має гідне представництво на Всеукраїнській спартакіаді депутатів усіх рівнів, яка розпочалася у Чорноморську. Перший змагальний день дає переконливу надію на вихід до наступного кола представників усіх видів спорту, представлених на Спартакіаді, – наголосив Олександр Біленький.

Змагання триватимуть до 9 червня.

Перейти до вмісту