Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Програма ПриватБанку “Страхування здоров’я” набирає популярності серед полтавців

Програма ПриватБанку “Страхування здоров’я” набирає все більшої популярності серед полтавців. З квітня 2018 року більше 200 полтавців оформили страховку, чим захистили себе від всіляких негараздів.

 “Якісні медичні послуги коштують недешево. Раптова хвороба може вимагати тривалого лікування та великих витрат, – говорить керівник бізнесу платежів та переказів Полтавського ГРУ ПриватБанку Антоніна Прохоренко. – “Страхування здоров’я” забезпечить нашим  клієнтам фінансовий захист і дозволить не думати про те, де взяти гроші на лікування. Окрім того, страховка допоможе компенсувати витрати за період тимчасової непрацездатності”.

 Розмір страхової виплати визначається у відсотках від страхової суми згідно Договору страхування і “Таблиці страхових виплат” (від 1% до 100% залежно від захворювання).

  • Страховий поліс можна оформити як для дорослого до 69 років, так і для дитини віком від 1 року.
  • Клиєнт отримає страхову виплату в разі захворювань, що не покриваються традиційними страховками: цукровий діабет, вірусний гепатит, туберкульоз, онкологічні захворювання.
  • Клієнт самостійно  вирішує, як використовувати страхову виплату.

 Оформити страховку можна будь-яким із трьох способів:

  1. Зернутись у відділення ПриватБанку .
  2. Подати заявку самостійно на сайті privatbank.ua (розділ “інше”)  
  3. Через інтернет-банк Приват24.

 Проект  “Страхування здоров’я”  здійснюється партнерами ПриватБанку – страховими компаніями “ВУСО”, “УНИКА”, “ПРОВИДНА”.

Перейти до вмісту