Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка відзначив юних спортсменів Полтавщини

Сьогодні видатний український спортсмен легкоатлет світового рівня, багаторазовий світовий рекордсмен та олімпійський чемпіон, Герой України Сергій Бубка привітав юнаків з високими здобутками у спорті та вручив пам’ятні подарунки.

У відкритті спортивного свята взяли участь Президент Національного олімпійського комітету (далі – НОК) Сергій Бубка, делегати від обласних відділень НОК, депутати та заступник начальника Головного управління поліції Полтавщини Володимир Абрамов.

Урочистий захід, для проведення якого було обрано Спортивний комплекс поліції Полтавщини, присвячено 180-ій річниці від дня народження одного із перших засновників Олімпійського руху в Україні, полтавця Олексія Бутовського.

Діти і юнаки, які мали нагоду особисто поспілкуватися із знаменитим спортсменом, представили 5 олімпійських видів спорту: художня гімнастика, тхеквондо, боротьба, футбол та волейбол.

Наголосивши на значних здобутках юних спортсменів з Полтавського краю і прекрасному рівні їх підготовки, Сергій Бубка закликав представників нового покоління, продовжувати гарні традиції вітчизняного спорту.

За розвиток олімпійського руху Головне управління поліції Полтавщини нагородили Подякою Національного олімпійського комітету.


Сергія Бубки, під час візиту до Полтавщини, планує провести семінари-тренінги з керівниками обласних відідлень НОК України, обмінятися позитивним досвідом, а також ознайомитися зі спортивними спорудами міста та області.

Перейти до вмісту