Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавці обирають переможців дитячого конкурсу малюнків «Школа майбутнього»

Департамент будівництва, містобудування та архітектури і ЖКГ оголосив конкурс дитячих малюнків «Школа майбутнього». Уже почалося відкрите голосування. Трійка лідерів отримають призи: цікаві книги та тематичні конструктори Lego.

До Міжнародного дня захисту дітей Департамент оголосив конкурс. Діти повинні намалювати своє бачення майбутньої школи. Конкурс не мав ніяких вікових обмежень. Але на сторінці у Facebook організатори розповідають, що старшим такі подарунки не підійдуть.

Як визначити переможців конкурсу?

На сторінці Департаменту будівництва у Facebook (https://www.facebook.com/poltava.dep.bud/) організатори опублікували всі малюнки учасників.

Підписники цієї сторінки обирають малюнок, який найбільше сподобався, та ставлять лайк. Автори трьох малюнків, які наберуть найбільшу кількість лайків, стануть переможцями. Маленькі художники отримають цікаві та розвивальні книги й конструктори Lego. Голосування триватиме до 14 червня.

Ми отримали безліч гарних малюнків. Деякі присилали скан-копії на нашу сторінку в Фейсбук, а деякі — оригінали до приймальні нашого Департаменту. Це чудово, що діти показують своє бачення навчального закладу, — говорить директор Департаменту Тимофій Голбан.

Після завершення конкурсу у приміщенні Департаменту зроблять галерею з цих малюнків. Тому кожен відвідувач побачить дитячі шедеври.

Нагадаємо, це не перший конкурс від Департаменту будівництва. Наприклад, весною на сторінці у Facebook пройшов розіграш книги Лева Вайнгорта «Записки провінційного архітектора».

Перейти до вмісту