Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Поліція розшукує очевидців, які володіють інформацією, що може допомогти у розшуку безвісти зниклого полтавця

Відділенням поліції № 1 міста Полтава розшукується 28-річний Сергій П’ятигорець, який зник 24 травня. За наявною у поліції інформацією, близько 11:00 чоловік поїхав автомобілем «CHEVROLET Aveo» синього кольору (д.н.з. ВІ 2688 ВХ).

За свідченнями рідних, зв’язок із ним зник у мікрорайоні «Юрівка», на вул. Зіньківська. На даний час місце його перебування залишається невідомим, поліція здійснює комплекс оперативно-розшукових заходів. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить комплекс оперативно-розшукових заходів.

Його прикмети: зріст 185 см, на вигляд 30 років, худорлявої статури, волосся чорне коротке, на обличчі – невелика борідка, ніс з горбинкою, голова овальної форми. На правому безіменному пальці – золота обручка.

Був одягнутий: чорні кросівки, чорні спортивні брюки без маркувань, футболка з коротким рукавом синього кольору без візерунка, кепка чорного кольору.

Усіх, хто бачив цього чоловіка, має інформацію про місце його знаходження або інші відомості, що можуть допомогти у його розшуку, просимо телефонувати за номером м.т. 050 780-92-53

Перейти до вмісту