Ви тут:
Спорт Суспільство 

Національна збірна України зіграла внічию з командою Марокко у товариському матчі

Відбувся перший із двох товариських матчів, запланованих у збірної України на поточному зборі. Зустріч синьо-жовтих у швейцарській Женеві з командою Марокко завершилася без забитих мячів. Про це повідомили у Федерації футболу Украіни.

Марокканці, які готуються до виступу на чемпіонаті світу, у першому таймі краще контролювали м’яч та атакували частіше. Українці ж здебільшого перепасовувалися на власній половині поля, втім, кілька гострих швидких випадів провели.

На 11-й хвилині Коноплянка небезпечно прострілив із лівого флангу, голкіпер марокканців не кращим чином відбив м’яч перед собою, але Коваленку, який намагався зіграти на добиванні, завадив захисник. Незабаром двічі поспіль у центрі уваги опинився П’ятов. Воротар синьо-жовтих спочатку випустив м’яч після подачі з флангу (Зієх, який виявився найспритнішим на підбиранні, не влучив у ворота), а потім врятував свою команду, перевівши у стійку удар того ж Зієха.

Ближче до перерви був момент у Коноплянки (Євген не влучив у ціль з гострого кута) та ще раз відзначився П’ятов. Український голкіпер нейтралізував вихід сам на сам із ним Амрабата, для чого Андрієві довелося вибігти далеко за межі карного майданчика.

У другому таймі, провівши серію замін (відзначимо дебют Миколи Шапаренка, який, як і Микита Бурда, проводив перший матч за збірну), українці почали більш впевнено проходити середину поля. Але великої кількості моментів створити не вдалося. Після передачі Марлоса небезпечно пробивали Коноплянка та Шапаренко, але обидва удари прийшлися в захисників. А на 85-й хвилині після обрізки Кривцова чудову реакцію продемонстрував П’ятов, в черговий раз відвівши загрозу у критичній ситуації.

Товариський матч. Національні збірні

Марокко — Україна — 0:0

Марокко: Мухамеді, Да Кошта, Саїсс, Мендиль (С.Амрабат, 82), Буссуфа, Бутаїб (Харіт, 46), Беланда (Бугаддуз, 64), Зієх, Ель-Ахмаді, А.Амрабат (Фаджр, 70), Бенатія (к) (Хакімі, 46).

Тренер: Ерве Ренар.

Україна: П’ятов (к), Караваєв, Кривцов, Бурда, Матвієнко, Степаненко (Маліновський, 64), Коноплянка (Сидорчук, 75), Коваленко (Шапаренко, 46), Зінченко, Ярмоленко (Марлос, 46), Селезньов (Бєсєдін, 46).

Запасні: Бойко, Бутко, Соболь, Лук’янчук, Шабанов, Лунін.

Тренер: Андрій Шевченко.

Арбітр: Урс Шнідер (Швейцарія).

Попереджені: Беланда (61) — Зінченко (61), Шапаренко (75).

31 травня. Женева. «Стад де Женев».

Перейти до вмісту