Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На водних акваторіях Кременчука працюють 8 рятувальних постів

Цього пляжного сезону в місцях масового відпочинку кременчужан поблизу води працюють 8 рятувальних постів.
Чергування на них здійснюватимуть 15 підготовлених рятувальників. Поки що режим роботи таких постів визначено з 10.00 до 19.00 год.. Як тільки відпочивальників побільшає, чергування рятувальників буде продовжене, повідомляють у міській раді.
На центральному пляжі під час цьогорічної підготовки до купального сезону були виконані масштабні роботи з благоустрою, а саме, встановлені навіси від сонця, лави, роздягальні, працюють фонтанчики з питною водою,  мийки для ніг, туалет, тощо. Окрім того, організована роботи радіовузлу та медичного пункту. Варто відзначити, що в останньому забезпечені умови для надання першої медичної допомоги.
Нагадаємо, у Кременчуці з  1 червня розпочато купальний сезон.
Традиційно в ньому визначено  місця офіційного відпочинку біля води – Центральний пляж і пляж у парку «Кагамлицький», що пройшли паспортизацію.  Зважаючи на чисельні бажання кременчужан, цьогоріч проведені роботи з благоустрою територій та  створені умови для відпочинку кременчужан біля води в районі зупинок «Керченська» та «Андрія Ковальова»,  а також в районі кафе «Афіни», а також на намитій косі в парку культури та відпочинку «Придніпровський», на пляжі «Демурівка» та поблизу бару «Поплавок».

 

Перейти до вмісту