Ви тут:
PROвсе Культура Суспільство 

На новий сингл «Океан Ельзи» випустив кліп (ВІДЕО)

14 червня відомий рок-гурт «Океан Ельзи» представив нову пісню «В небо жене». Мелодія з’явилась взимку минулого року, коли Святослав Вакарчук відвідував Стендфорський університет.

А 17 червня гурт презентував кліп до цієї пісні. Режисером кліпу стала Анна Бурячкова. Вона вже працювала з «ОЕ», є автором попереднього кліпу до пісні «Без тебе».

“Для мене ця пісня із першого прослуховування щаслива і болюча водночас. Хотілося метафорично показати, через що проходять закохані люди, які, можливо, зашвидко стали один для одного цілим світом. Іноді, для того, щоб “перевидати” своє кохання, треба пройти крізь вогонь відносин. І лише після цього зрозуміти, наскільки важливо залишатись поряд і підтримувати світло і темряву близької людини”, – зазначила Анна.

За кілька днів у мережі YouTube кліп переглянули понад 200 тисяч разів.

 

“Океан Ельзи” виступав у Полтаві 7 червня минулого року. Проте тоді фронтмен гурту Святослав Вакарчук втратив голос, але після тривалої перерви таки вийшов на сцену і відспівав концерт. Наступного дня через соцмережі повідомив, що приїдуть до Полтави ще раз вже з безкоштовним концертом. Це сталося 16 вересня минулого року. Після чого гурт пішов у річну відпусту. Перший великий концерт “ОЕ” після відпустки відбудеться 24 серпня на День незалежності на НСК “Олімпійський” у Києві.

Перейти до вмісту