Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На капремонт квартир кременчужанам, які мають інвалідність внаслідок війни та членам сімей загиблих ветеранів війни, з міського бюджету виділять 100 тис. гривень

У Кременчуці від 16 березня 2018 року розпочало діяти рішення виконавчого комітету Кременчуцької ради, яким визначено порядок надання матеріальної допомоги для проведення капітального ремонту власних житлових будинків та квартир окремій пільговій категорії громадян.

Днями відбулося засідання комісії з  вирішення питань щодо  надання матеріальної допомоги для проведення капітального ремонту власних житлових будинків та квартир окремій пільговій категорії громадян. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

У рамках засідання розглянули 5 заяв про надання матеріальної допомоги від осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни. В залежності від видів і обсягів робіт, які необхідно провести у житлових приміщеннях,  комісія прийняла рішення про надання матеріальної допомоги заявникам на загальну суму 100 тис. грн.

Перейти до вмісту