Ви тут:
Суспільство Україна 

На Донбасі для боротьби з незаконним переміщенням зброї та контрабанди Об’єднані сили активно застосовують мобільні блокпости

На виконання рішення Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва в зоні безпеки виконуються заходи з оптимізації та удосконалення системи блокпостів. Основна мета цих заходів полягає в зменшені незручностей для простих громадян під час переміщення дорогами Донецької та Луганської областей.

При введенні відповідних посилених режимів або у відповідності до змін в обстановці (у т. ч. й за отриманою оперативною інформацією) на необхідних дорожніх напрямках, польових дорогах здійснюється посилення правоохоронних сил і засобів Національної гвардії України і Національної поліції України, які входять до складу Об’єднаних сил, за рахунок мобільних блокпостів (мобільних патрулів).

Мобільні блокпости та мобільні патрулі від сил і засобів НГУ і НПУ активно застосовуються задля недопущення незаконних дій із переміщення зброї, боєприпасів, контрабанди дорогами Донецької та Луганської областей.

У результаті оптимізації системи блокпостів законослухняний громадянин отримує зменшення незручностей, усувається корупційна складова перетинання блокпостів. Злочинців (зрадників) чекає чітко продумана мережа контрольних перевірок, яка нарощується швидко та неочікувано.

Перейти до вмісту