Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Минулої доби в трьох кременчужан патрульні виявили наркотичні речовини

Минулої доби патрульні поліцейські на вулицях міста виявили та затримали осіб, що мали при собі ймовірно заборонені речовини.

18 червня патрулюючи вулицею Олександрійською інспектори помітили громадянина, який курив сигарети у громадському місці. Під час бесіди із чоловіком інспектори з’ясували, що то 42-річний містянин. Чоловік повідомив патрульним, що має при собі поліетиленовий пакунок із порошкоподібною речовиною схожою на наркотичну.
Ще одного громадянина виявили у районі кварталу 278. У 31-річного кременчужанина виявили паперовий пакунок із рослинною речовиною. За словами чоловіка, то був «канабіс».
І сьогодні вночі на вулиці В. Пугачова патрульні побачили підозрілого громадянина, який при появі охоронців порядку помітно занервував та намагався зникнути з поля зору. У 39-річного кременчужанина, також, виявили паперовий згорток наповнений рослинною речовиною зеленого кольору.
В усіх трьох випадках для подальшого з’ясування обставин та вилучення речовин виїжджала слідчо-оперативна група Кременчуцького відділу поліції.

Перейти до вмісту