Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Горішньоплавнівська міська лікарня отримала в подарунок реанімобіль

6 червня міський голова Дмитро Биков презентував працівникам охорони здоров’я сучасний німецький реанімобіль для перевезень хворих у важкому стані.

Очільник Горішніх Плавнів поінформував: «Відсутність реанімобіля в місті було гострою та актуальною проблемою. Близькі тяжкохворих, які потребували термінового транспортування чи госпіталізації, були змушені користуватися дороговартісними послугами приватних осіб. Тож такий подарунок є доречним», повідомляють у міській раді.

База сучасного реанімаційного автомобіля коротша, що збільшує його маневреність та дозволяє не розгойдуватися на швидкості, а дизельний турбований двигун об’ємом 2,0 л забезпечує оптимальну потужність. Автомобіль оснащений спеціальною автоматизованою кушеткою, кріслом-каталкою та пандусом, що допоможуть медикам комфортніше доправити хворого до лікарні. На відміну від старих моделей, у нового автомобіля піднятий дах, що дозволяє лікарю надавати допомогу пацієнту стоячи.

Сучасний реанімобіль – подарунок до Дня медичного працівника від народного депутата України Костянтина ЖевагоДмитро Биков зазначив: «Реанімобіль буде оснащено всіма необхідними препаратами і сучасним обладнанням, завдяки чому бригада лікарів зможе не тільки забезпечити належне транспортування тяжкохворого, але й проводити інтенсивний курс терапії у разі необхідності».

Головний лікар Горішньоплавнівської міської лікарні Ірина Ковеко від імені медичного персоналу міської лікарні подякувала народному депутату України Костянтину Жеваго за цінний подарунок, міському голові Дмитру Бикову – за увагу до потреб закладів охорони здоров’я.

Перейти до вмісту