Ви тут:
Спорт Суспільство 

Forbes оприлюднив рейтинг найдорожчих футбольних клубів світу

Американський журнал Forbes оприлюднив щорічний рейтинг найдорожчих футбольних клубів світу

Другий рік поспіль найдорожчим футбольним клубом світу став “Манчестер Юнайтед”, вартість якого оцінюється у $4,12 млрд. Слідом за англійським клубом йдуть іспанські “Реал” ($4,09 млрд) та “Барселона” ($4,06 млрд). Також до топ-10 списку увійшли німецька “Баварія” ($3,06 млрд), англійські “Манчестер Сіті” ($2,47 млрд), “Арсенал” ($2,23 млрд), “Челсі” ($2,06 млрд), “Ліверпуль” ($1,94 млрд), італійський “Ювентус” ($1,47 млрд) та лондонський “Тоттенгем” ($1,23 млрд).

Відзначається, що “Реал” незабаром може посунути з першого місця “Манчестер Юнайтед” завдяки успішним виступам у Лізі чемпіонів, яку мадридці цього року виграли втретє поспіль. “Барселона” також може випередити англійців після того, як відбудеться реконструкція її домашньої арени “Камп Ноу”.

“Манчестер Юнайтед”, “Реал” та “Барселона” також входять до десятки найдорожчих спортивних клубів світу. У цьому рейтингу європейські футбольні клуби йдуть на другому, третьому та четвертому місцях. Лідирує клуб з американського футболу “Даллас Ковбойз”. Його вартість оцінюється у $4,8 млрд.

Перейти до вмісту