Ви тут:
Суспільство 

24 особи, яких було позбавлено особистої свободи, отримали одноразову грошову допомогу у розмірі 100 тисяч гривень

Розпочато виплату одноразової грошової допомоги у розмірі 100 тис. гривень особам, яких було позбавлено особистої свободи на окупованій території на Сході України та звільнено 27 грудня2017 р. та 24 січня 2018 р.

Про це інформує Урядовий портал.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МТОТ) робить усе можливе, для того, аби якнайшвидше перераховувати кошти визволеним з полону, які подали заяви до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення відповідного органу виконавчої влади.

Станом на 14 червня 2018 року на отримання такої допомоги подали заяви 71 особа із 74 очікуваних. МТОТ перераховано кошти на рахунки органів соціального захисту в 14 областей на загальну суму 4,8 мільйони грн. для виплати 48 особам, з яких 24 – вже отримали виплати на особисті рахунки.

Ситуація постійно змінюється і найближчим часом допомогу отримають всі, хто подав заяви відповідно до Порядку виплати одноразової грошової допомоги особам, яких було незаконно позбавлено особистої свободи внаслідок дій незаконних збройних формувань та/або органів влади Російської Федерації на окремих територіях Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та тимчасово окупованій території України, звільненим 27 грудня 2017 р. та 24 січня 2018 р.

Перейти до вмісту