Ви тут:
Оголошення Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

З 29 травня постачання гарячої води мешканцям мікрорайону Алмазний тимчасово призупинять, – «Полтаватеплоенерго»

З 29 травня по 15 червня включно найбільша котельня міста по вулиці Ціолковського, 36 перебуватиме на плановому ремонті. Про це розповів начальник 1-го теплового району «Полтаватеплоенерго» Віталій Пасічко.

Котельня по вулиці Ціолковського, 36 забезпечує гарячою водою мешканців мікрорайонів Алмазний, Сади-1, Сади-2, Огнівка — всього понад 58 тисяч полтавців. Проте зупинка цієї котельні позначиться на комфорті тільки жителів мікрорайону Алмазний, оскільки споживачів з інших мікрорайонів на час проведення ремонтних робіт переключать на котельню по вулиці Героїв Сталінграда, 12.

Кожного року в міжопалювальний період котельню зупиняють на плановий ремонт. Раніше це був місяць, тепер термін скорочено до 18 діб. За цей період необхідно виконати низку обов’язкових робіт, які можливі тільки при її повній зупинці: гідравлічні випробування теплових мереж, ліквідації поривів, виявлених у процесі випробувань, повірку приладів обліку та контрольно-вимірювальних приладів, ремонт технологічного обладнання, — зазначив начальник теплового району «Полтаватеплоенерго» Віталій Пасічко.

Фахівець підкреслив, що подальше скорочення терміну планових ремонтів неможливе, бо неминуче призведе до аварійних ситуацій в осінньо-зимовий період.

Детальніше з термінами відсутності послуги з централізованого постачання гарячої води в розрізі житлових будинків можна ознайомитися на сервісі «Мапа комерційного обліку» (http://te.pl.ua/gmap.html) офіційного сайту підприємства.

Адміністрація «Полтаватеплоенерго» просить вибачення за тимчасові незручності.

Перейти до вмісту