Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З 1 вересня для маленьких крюків`ян відкриють нові групи дошкільного віку

Міський голова Віталій Малецький разом із своїм заступником Ольгою Усановою переглянули хід проведення ремонтних робіт приміщень у Крюківській  районній адміністрації, де планують відкрити 2 додаткові групи для дітей молодшого віку дошкільного закладу №13. Виконуються такі роботи КП «Союзрембуд». Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Міський голова Віталій Малецький відмітив, що перепрофілювання адміністративних приміщень під групи дитячого садка з проведенням у них  капітального ремонту  ведеться згідно з графіком і на підставі затвердженого проекту. Наразі значних зауважень до підрядника немає.
Керівник міста наголосив, що рішення про відкриття в  адміністративному приміщенні Крюківської адміністрації додаткових груп дошкільного закладу №13 прийняли, враховуючи значний попит із влаштування маленьких жителів правобережної частини міста в заклади дошкільної освіти. Із початком роботи цих нових груп дітей молодшого дошкільного віку ця напруга буде дещо знятою.  Віталій Малецький дав доручення керівництву департаменту освіти та виконавцю будівельних робіт завершити капітальний ремонт цих груп до початку нового навчального року, щоб вже 1 вересня маленькі крюків`яни мали можливість отримувати дошкільну освіту в належних для цього умовах.
Фахівці департаменту освіти міста зазначають, що відповідно до останньої редакції Закону України «Про освіту», групи дошкільного закладу можна розміщувати в пристованих для цього приміщеннях і навіть у житловому фонді. На етапах розробки та затвердження проекту перепрофілювання адміністративних приміщень Крюківської районної адміністрації  під групи дитячого садка з проведенням у них  капітального ремонту зауважень від відповідних контролюючих служб не надходило.
Перейти до вмісту