Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

В Україні заборонили WebMoney

В оновлений список юридичних компаній, стосовно яких введено персональні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) внесено російську електронну платіжну систему WebMoney.

Про це йдеться в Указі президента №126/2018, про це пише24 канал“.

Санкції введені проти власника платіжної системи литовської компанії WM Transfer Ltd. (ВМ Трансфер ЛТД2). Ці ж санкції вводяться стосовно компаній BMP та ВебМаніРу. Обмеження діятимуть три роки.

Згідно з санкціями, стосовно WebMoney вводиться заборона інтернет-провайдерам надавати послуги доступу користувачам мережі інтернет до ресурсів чи сервісів пов’язаних з WebMoney.

Санкції передбачають блокування активів, обмеження торгових операцій, запобігання виведенню капіталів за межі України. До того ж буде призупинено виконання економічних та фінансових зобов’язань, будуть анульовані або призупинені ліцензії та інші дозволи, отримання яких є умовою для здійснення певного виду діяльності.

На компанії також поширюються інші обмеження, зокрема заборона на видачу дозволів, ліцензій Національного банку України на здійснення інвестицій в іноземні країни, на ввезення та вивезення з України валютних цінностей, заборона реєстрації НБУ учасника міжнародної платіжної системи та заборона на передачу технологій і прав на об’єкти інтелектуальної власності.

 

Перейти до вмісту