Ви тут:
Суспільство Україна 

Українські військовики покращили тактичне положення на одному із напрямків в районі проведення операції Об’єднаних сил, – штаб

Звернення штабу ООС до українців:

“Командування Об’єднаних сил дякує засобам масової інформації, блогерам та всім небайдужим громадянам за порозуміння у відношенні до збереження конфіденційності дій військових частин та підрозділів Об’єднаних сил.

Незважаючи на інформаційну протидію з боку агресора щодо діяльності Об’єднаних сил, створенню та висвітленню «фейкових» новин, постановочних відеосюжетів, українські Герої, що служать у військових підрозділах Об’єднаних сил, продовжують свою щоденну бойову роботу задля відновлення територіальної цілісності України.

Сьогодні командири, сержанти та солдати, які безпосередньо виконують завдання з відновлення територіальної цілісності України, повідомлять українському суспільству про покращення тактичного положення на одному із напрямків в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Командування Об’єднаних сил і надалі буде повідомляти українському суспільству щодо результатів проведення операції, не піддаючи загрозі військові підрозділи, що ведуть бойові дії, та не звертаючи увагу на російську пропаганду.

Все буде добре!”

Перейти до вмісту