Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Учасникам Школи «Молодь обирає бізнес. Створи свій бренд» вручили сертифікати про її закінчення

8 травня відбулася фінальна зустріч учасників Школи «Молодь обирає бізнес. Створи свій бренд» в Полтавській обласні універсальній науковій бібліотеці ім. І. П. Котляревського. Випускники Школи презентували свої проекти та отримали сертифікат про її закінчення.

Протягом місяці, з 3 квітня по 7 травня учасникам розповідали про створення та вдосконалення свого бізнесу.

Учасники визначили та прописали місію свого майбутнього бізнесу. Виокремили цінності своєї справи. Визначили та дослідили свою цільову аудиторію. Дізналися як та де можна зареєструвати фізичну та юридичну форму комерційної чи некомерційної діяльності. Навчилися створювати айдентику (візуальну складову бренду, покликану підвищити його впізнаваність і створити враження цілісності).

На заході кожен учасник презентував свій проект. Також були присутні спікери. Вони надавали коментарі після презентації учасників.

Керівник та організатор Школи «Молодь обирає бізнес. Створи свій бренд» Дмитро Іванішин говорить:

– До кінця дійшли не всі. Але це передбачувано, у звязку з тим, що це вже девятий випуск. Ми усвідомлюємо тенденцію того, що люди перед чимось зупиняються. Навіть не всі, хто дійшов змогли отримати сертифікати, бо не всі підготували презентацію. Не всі проробили ту роботу, яку повинні були зробити.

Учасниця Олена поділилася своїми враженнями від проекту:

Враженяі від Школи дуже гарні. Дуже цікаво. Дуже круті спікери. І дійсно багато корисної інформації.

На захід були запрошені учасники попередньої Школи, засновники «Школи рок – зірок» Поліна та Антон Кімнатні. Вони розповіли, що після Школи зросли їх комунікації та досвід:

– В першу чергу Школа допомогла в плані знайомств і комунікації з іншими представниками бізнесу. В принципі ми вже починали бізнес з якоюсь ідеєю, планами і поняття, що воно буде. Але були деякі технічні моменти в яких у нас не було досвіду Школа допомогла.

Наразі планується десятий ювілейний випуск Школи «Молодь обирає бізнес. Створи свій бренд».

Софія Добряк, журналіст Обласного молодіжного центру

Перейти до вмісту