Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці розпочалися святкові заходи до Дня Перемоги (ФОТО)

У Кременчуці заплановано проведення ряду заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення та 73-й річниці Перемоги у ІІ Світовій війні.
Сьогодні у територіальному центрі соціального обслуговування населення Крюківського району відбувся урочистий захід з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні: «Безсмертна велич перемоги». У ньому взяли участь міський голова Віталій Малецький, його заступник Ольга Усанова,  голова  Крюківської районної адміністрації Дмитро Лозовик, представники Департаменту соціального захисту населення та питань АТО, відвідувачі територіального центру, ветерани та громадськість мікрорайону. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Вітаючи присутніх із прийдешніми святами, міський голова Віталій Малецький зазначив, що заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення та 73-й річниці Перемоги у ІІ Світовій війні повинні об’єднати наше суспільство, нагадати нашому і прийдешнім поколінням про подвиг їх дідів та прадідів, героїв ІІ Світової війни.
Він підкреслив, що нинішні покоління повинні зробити висновки зі сторінок історії України, щоб  такі трагічні події ніколи не повторювалися. Віталій Малецький висловив щирі слова  вдячності всім ветеранам ІІ Світової війни, а також нинішнім захисникам України, учасникам АТО, які,  так як і кілька десятиліть тому ветерани ІІ Світової, взяли до рук зброю і стали на захист України. Керівник міста зазначив, що цього року соціальні працівники, спеціалісти територіальних центрів та соціальних установ дійдуть до кожного ветерана, а кожен учасник бойових дій отримає від міста матеріальну допомогу до 9 травня.
Ветеранів Правобережжя привітали також керівник територіального центру соціального обслуговування  Крюківського району Ольга Миронова та  голова Крюківської ради ветеранів Петро Демчук.
Творчі колективи територіального центру підготували для учасників заходу концертну програму, а завершилися урочистості традиційною солдатською кашею.
Перейти до вмісту