Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Рух добровольців «Простір свободи» запрошує у піший похід Полтавщиною

27-30 червня ГО Рух добровольців «Простір свободи» запрошує охочих долучитися до пішого походу «Україна крок за кроком: Полтавщина» маршрутом Полтава – Диканька — Опішне — Котельва. Це вже друга акція ініціативи «Україна крок за кроком». У 2017 році її учасники пройшли від Києва до Чернігова, проводячи цікаві зустрічі з найрізноманітніших тем.

«Похід є чудовою нагодою побачити гарні краєвиди, визначні пам’ятки культури, зустріти чудових людей. Ми переконані: все, що потрібно для творення нової України, є в нас і поруч з нами. Крок за кроком пройти і відчути свою країну. Від міста до міста, від села до села. Зустрітися з людьми, які йдуть поруч. Зустрітися з тими, хто творить паростки нової країни у містах і селах, до яких приведе наш шлях. Оживляти історію. Творити разом образ майбутнього. Спільно діяти в сучасності, перетворюючи цей образ на реальність» – йдеться у повідомленні «Простору свободи» .


Стартує похід від памʼятника Тарасові Шевченку в Полтаві 10 травня. Загальна довжина маршруту — 78 км. Другу частину переходу – з Котельви до Харкова – планують пройти цього ж літа.

 

Перейти до вмісту