Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Розпочалися фінальні змагання Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області (ФОТО)

Сьогодні на полтавському стадіоні «Динамо» відкрилися фінальні змагання Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області.

Депутатів-спортсменів привітали голова обласної ради Олександр Біленький, голова постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму Олександр Алексюк та начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Олександр Біленький, зокрема зазначив, що проведення спортивних змагань серед депутатів стало доброю традицією. Він також наголосив, що збірна команда Полтавської області завжди достойно виступає у фіналі Всеукраїнської спартакіади, яка щорічно проходить в місті Чорноморськ.

– На Всеукраїнській спартакіаді в 2017 році наша команда дуже близько підійшли до призових загальнокомандних нагород. Я впевнений, що  цьогорічний спортивний колектив здобуде перемогу – сказав голова обласної ради.

Змагатимуться депутати на спортивних майданчиках Полтави з волейболу, міні-футболу, шахів, шашок та настільного тенісу.

За результатами фінальних змагань, сформують збірну команда Полтавської області для участі у фіналі Всеукраїнської спартакіади, що проходитиме у місті Чорноморськ Одеської області з 4 по 9 червня 2018 року.

 

 

Підписуйтесь на наш канал в Tеlegram

Перейти до вмісту