Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Противник 55 разів порушував режим припинення вогню на Донбасі, троє українських військових поранено

Минулої доби, 10 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася стабільно складною, про це повідомляють в прес-центрі ООС.

Противник, в порушення міжнародних угод, 55 разів порушував режим припинення вогню, відкриваючи по нашим позиціям прицільний вогонь. З них 15 разів застосовував важке озброєння, в тому числі вів вогонь зі 152-мм гармат в глибину оборони Об’єднаних сил. Підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь та вели активну оборону. Поточної доби, 11 травня, втрат немає.

Бойові дії тривали переважно на Донецькому напрямку, в районах населених пунктів Зайцеве, Новозванівка, Авдіївка, Водяне, шахта Бутівка, Піски. Напруженою ситуація була в районі населеного пункту Попасна, що на Луганщині, та в Широкине на Маріупільському напрямку.

Найбільш активні бойові дії тривали в районі Авдіївської промзони. За даними розвідки, противник під час спроби штурмових дій наших позицій поніс втрати: двох окупантів було знищено, ще трьох поранено.

Під час бойових дій троє наших захисників минулої доби зазнали легких осколкових поранень. Наразі пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу у госпіталі.

Вночі російсько-терористичні війська відкривали лише турбуючий вогонь зі стрілецької зброї, утримуючись від активних дій.



Перейти до вмісту