Ви тут:
Суспільство Україна 

Представництво ЄС запускає онлайн проект про переваги співробітництва Україна–ЄС

Представництво ЄС в Україні запускає спеціальний розділ на порталі «МЕТА» про переваги співробітництва Україна–ЄС. Його мета – інформувати українців про діючі програми підтримки та можливості, які ЄС надає Україні. Проект розробили в рамках національної комунікаційної кампанії Представництва ЄС в Україні “Прямуємо разом”.
 
У спеціальному розділі  «Україна – ЄС» МЕТА.ua збирає матеріали про підтримку ЄС комплексних реформ та історії успіху українців, які вже відчули переваги допомоги ЄС. У кожному з розділів щодня публікуватимуться останні новини. Окремо створено розділи «Гранти» та «Анонси», аби українці завжди були в курсі  можливостей навчання, розвитку бізнесу, участі у заходах, грантів та конкурсів від ЄС. Оголошення оновлюватимуться щопонеділка. 
 
«Європейський Союз всебічно підтримує Україну в реалізації реформ, у той же час надаючи нові можливості українцям у сфері освіти, культури та бізнесу. Нам важливо, аби українці знали, де знайти інформацію, та користувалися цими перевагами», ‒ прокоментував Керівник Програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні Беренд де Гроот.
 
Підтримка України Європейським Союзом спрямована на побудову сильнішої економіки, сильнішого врядування та сильнішого суспільства. Ці напрямки поділяються на 16 тематичних секторів. Окремим напрямком підтримки є відновлення сходу України. Понад 50 проектів, що ЄС реалізує на сході України, відбудовують школи, лікарні, адміністративні приміщення, мости й дороги, розмінують території, надають гуманітарну допомогу, гранти на розвиток власної справи вимушеним переселенцям та багато іншого.  

Для отримання додаткової інформації, звертайтеся до Олени Суходольської,
[email protected].  

Довідкова інформація:
«Прямуємо разом» (англ. – Moving Forward Together) − комунікаційна кампанія Представництва ЄС в Україні. Її мета − підвищити обізнаність українців про результати та переваги співпраці України та ЄС за пріоритетними напрямками підтримки. Кампанія розроблена проектом «Комунікація Європи в Україні».

Перейти до вмісту