Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавщина готова приймати членів міжнародного Трейд-клубу в Україні, – Андрій Пісоцький

Сьогодні перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький разом з директором Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Інною Іщенко обговорили візит Трейд-клубу з метою ознайомлення іноземних дипломатів із потенціалом регіону для подальшого економічного розвитку.

На нараді розглянули і затвердили план перебування гостей, екскурсійну програму. Також розробили список підприємств та організацій для відвідання делегацією.

– Якнайкраще представимо потенціал області: ознайомимо із аграрними підприємствами, заводами, навчальними та медичними закладами. Покажемо і культурно-мистецьку спадщину Полтавщини. Міжнародний Трейд-Клуб в Україні — громадська організація, яка сприяє встановленню ділових контактів між українськими та іноземними компаніями. Сьогодні вона об’єднує близько 60 посольств іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Вже 17 числа будемо їх зустрічати, тож закінчуємо останні приготування. Доведемо, що наша область має достойні надбання та інвестиційно привабливі об’єкти, – написав на своїй сторінці у соцмережі Андрій Пісоцький.

Перейти до вмісту