Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Ми плануємо започаткувати на Полтавщині щорічний конкурс для молодих вчених , – Олександр Біленький

Про це голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький заявив  під час урочистостей з нагоди Дня науки, які відбулись 17 травня в Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі.

«В сучасних умовах рівень економічного розвитку країни визначається передусім її науковим та технологічним потенціалом. Тому підтримка вітчизняної науки, стимулювання молодих вчених – одна з ключових задач, які стоять наразі перед українським суспільством» – зазначив Олександр Біленький

За його словами, є спільне бажання керівництва Полтавської обласної ради та депутатського корпусу підтримати молодих науковців Полтавщини, продемонструвати їм, що вони потрібні не лише своїй родині, а й Полтавщині та країні в цілому.

«Тому ми очікуємо, що конкурс молодих науковців стартує вже восени цього року. І повірте, що розмір винагороди переможцям буде достойним», – сказав голова обласної ради.

Також під час урочистостей професорсько-викладацький склад та студентів закладу привітав ректор Університету Микола Степаненко.

За плідну наукову роботу ряд викладачів ПНПУ імені В.Г. Короленка відзначили  грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України, Полтавської обласної ради, Полтавської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Полтавської міської ради.

Перейти до вмісту