Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

КрАЗ виготовив нові військові автоцистерни для питної води

Згідно плану ДКР і НДР Кременчуцьким автозаводом виготовлені нові 5 і 9-кубові автоцистерни на шасі всюдиходів КрАЗ-5233ВЕ та КрАЗ-6322.

АЦП-5(5233) та АЦП-9(6322) призначені для транспортування і короткочасного зберігання питної води в польових умовах. Повнопривідні автомобілі КрАЗ-5233НЕ та КрАЗ-6322, як бази під встановлення цистерн, вибрано не випадково. Вони – найкращі із прохідності, тому автоцистернам не важко буде виконати доставку питної води до будь-якої точки призначення в будь-яких дорожніх та екстремальних умовах, що часто виникають у військових частинах та на передовій. Високу прохідність автомобілю забезпечує широкопрофільна шина із системою централізованої підкачки та потужний 330-сильний двигун. А надійність усьому спецвиробу – надзвичайно міцна рама, у конструкції якої застосовані лонжерони з гарячекатаного швелера. Вона також є ідеальною основою для кріплення будь-якого типу обладнання.


Двохсекційна 5-кубова та трисекційна 9-кубова термоізольовані цистерни мають вакуумну систему заповнення із електричним контролем, час заповнення однієї секції становить 15-25 хв. Цистерна і трубопроводи виготовлені з нержавіючої корозійностійкої сталі. Термоізоляція цистерни не допускає зміну температури рідини більше ніж на 2° протягом 10 годин.

 

Перейти до вмісту