Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Хокейний клуб “Кременчук” хоче змінити назву на “Тигри”

  Команда оголошує конкурс на нову назву, логотип та талісман – 9 червня хокейний клуб “Кременчук” відзначить своє 8-річчя, клуб пропонує вболівальникам обрати нову назву.

За цей час у наших вболівальників виникали різні ідеї з приводу створення талісмана і логотипу команди.

Один з таких варіантів – “Тигри”.

Для кременчуцького хокейного клубу завжди важлива думка уболівальників, а міжсезоння в хокейному сезоні саме час, щоб провести конкурси з приводу  креативних думок.

“Всередині нашого колективу також визріла ідея вигадати талісман за кольорами команди (білий, помаранчевий, чорний), а також змінити її назву і емблему українською мовою. Наприклад, «Тигр», «Тигри», «Кременчуцькі тигри», адже тигр один з найсильніших і швидких хижаків… Але журі конкурсу розгляне всі ваші варіанти. Будь-який бажаючий, що володіє елементарними художніми навичками та смаком, ототожнює себе з нашим містом і його символом, хокейним клубом, може взяти участь і стати переможцем конкурсу”, – повідомляє прес-служба клубу ХК “Кременчук”.

Свої роботи учасникам конкурсу необхідно відправити до 9 червня  на електронну адресу: [email protected].

Переможець конкурсу отримає в приз абонемент на відвідування всіх домашніх ігор кременчуцької команди на весь сезон-2018/19.

Перейти до вмісту