Ви тут:
Суспільство Україна 

Уряд не допустить штучних монополій на ринку палива і не ухвалюватиме рішень всупереч інтересам громадян, – Гройсман

Кабінет Міністрів України не прийматиме жодних рішень, які будуть розходитися з інтересами громадян України. Це стосується всіх сфер життєдіяльності держави, в тому числі, ситуації на ринку палива, повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

«Питання ціни на паливо. Знову розпочинається турбулентність, якісь віщуни розповідають про якісь рішення щодо зростання цін. Хочу запевнити – жодного рішення не буде прийнято, яке може спричинити монополізацію, зговори та підвищення цін на паливо, – сказав Володимир Гройсман. – Всі намагання створення штучних монополій – неприйнятні. Всі рішення Уряду будуть чесними і в інтересах громадян».

Глава Уряду підкреслив, що доступ до недорогих нафтопродуктів має отримати кожен український водій. А для цього потрібно не тільки аналізувати стан справ на ринку, а й розвивати власне виробництво продуктів. «Питання опрацьовується Першим віце-прем’єр-міністром (Степаном Кубівим). Він розуміє проблематику, – сказав Глава Уряду. – Модернізуємо країну і приймаємо рішення, які дозволяють бути сильнішими».

Перейти до вмісту