Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Полтаві продовжуються роботи комунальників у рамках двомісячника чистоти та благоустрою

У рамках двомісячника чистоти та благоустрою, на сьогодні заплановані роботи з прибирання територій міста, вивезення сміття, ремонту елементів зовнішнього освітлення, нанесення дорожньої розмітки тощо. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Загалом, задіяно близько 500 працівників комунальних підприємств міста та 50 одиниць спецтехніки.

Працівники КАТП-1628  планують роботи з прибирання сміття, у тому числі негабариту. Працює 15 одиниць спецтехніки у різних мікрорайонах міста. Зокрема, по вулиці Шведській, Павленківській, Дослідній, Квітучій, Кагамлика, Сінній, провулку Заячому, а також Миру, 2, Старий Поділ, 4, Кричевського, 2, 17, Пушкіна, 126 та інших.

Планами робіт КП «Міськсвітла» передбачено ремонт зовнішнього освітлення та усунень пошкоджень на вулицях, зокрема, Сакко, Крамського, Коцюбинського, Літературна, 9. Також монтаж світильників, опор, заміна та перенос повітряних ліній по вулиці Маршала Бірюзова, Козака, провулку Шевченка та Госпітальному.

Фахівці КП «Декоративні культури» прибирають парки, бульвари та сквери міста, видаляють аварійні дерева, готують до висадки квіти. Всього задіяно близько 70 працівників підприємства.

Перейти до вмісту