Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Горішньоплавнівській СЗОШ № 4 облаштують найсучасніший кабінет інформатики

В ході брифінгу, який відбувся 29 березня, міський голова Дмитро Биков повідомив про хід реалізації програми з облаштування сучасних кабінетів у ЗОШ міста.

Зокрема в СЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, за кошти міського бюджету та фінансової підтримки Благодійного фонду «Полтавського гірничо-збагачувального комбінату» планують здійснити реконструкцію кабінету № 29 з облаштуванням сучасного класу інформатики. Загальна вартість реалізації проекту складе близько 1 млн грн, повідомляють у міській раді.

Дмитро Биков зауважив, що ремонт та облаштування кабінету буде виконано згідно з останніми новинками техніки. Оригінальний дизайн приміщення, нові сучасні меблі, енергозберігаючі LED-світильники, якісна техніка – будуть до вподоби учням та їх молодому перспективному вчителю інформатики, який вміє У СЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 облаштують найсучасніший кабінет інформатики в містізацікавити дітей до вивчення предмету.

«Сучасний кабінет та ініціативи вчителя дадуть дітям позитивний заряд мотивації до вивчення нових інформаційних технологій, які стануть їм у нагоді в майбутньому», – наголосив очільник міста.

Директор СЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Лідія Бурлака зазначила, що в новому класі будуть навчатися всі школярі з 1 по 11 клас.

«Дуже вдячні народному депутату України Костянтину Жеваго, міському голові Дмитру Бикову за гарну ідею та фінансову підтримку. Новий кабінет інформатики стане чудовим подарунком школі й буде викликати наснагу до навчання, роботи та нових звершень».

Перейти до вмісту