Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Гадяцькому районі поліцейські вилучили більше 200 набоїв та близько 1 кг наркотиків

Співробітники Гадяцького відділу поліції, у рамках проведення профілактичних заходів «Зброя та вибухівка», за ухвалою суду провели санкціонований обшук у домогосподарстві 58-річного жителя одного із сіл району.

Як повідомив начальник Гадяцького відділу поліції Сергій Джулай:

«У ході обшуку у  господарстві місцевого мешканця було виявлено та вилучено 147 набоїв калібру 7,62 до мисливської рушниці, яка мається у фігуранта та зареєстрована належним чином, 62 набої калібру 5,39, 14 набоїв до різного виду зброї, кайданки, ПР та глушник до зброї. Крім цього, правоохоронці в будинку та гаражному приміщенні виявили та вилучили близько 1 кілограму подрібненої речовини, рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на наркотичний засіб “канабіс”. Речові докази  вилучені та направлені для проведення експертизи». 

По даному факту відкрито кримінальне провадження за  частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.) та наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

Перейти до вмісту