Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк пропонує іпотечне кредитування кременчужанам

Квартира – не розкіш, а необхідність. Разом із  ПриватБанком кременчужани купують омріяне житло в кредит на вигідних умовах. Нагадуємо, що з літа 2017 року ПриватБанк відновив програму іпотечного кредитування. Кредити на житло видають як на первинному, так і на вторинному ринку.

 “ПриватБанк допомагає клієнтам розрахувати іпотечний кредит, графік платежів з урахуванням відсоткової ставки, комісій банку і додаткових виплат, перевірити пакет документів та позбавляє багатьох клопотів і ризиків, – говорить керівник Бізнесу споживчого кредитування Кременчуцької філії  ПриватБанку Євген Холод. –  Особливо важливою при цьому є гарантія легітимності та безпеки.

 Нерухомість у кредит можна придбати на таких умовах:

початковий внесок – від 25%;

максимальний строк – 20 років;

ставка за кредитом – від 17,9% річних;

жодних прихованих комісій і платежів.

Скористатись іпотечним кредитуванням можуть не лише клієнти ПриватБанку. Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

 Подати заявку на участь у програмі іпотечного кредитування можна безпосередньо на офіційному сайті ПриватБанку. Протягом 30 хвилин з клієнтом зв’язується співробітник банку, відповідає на всі питання, допомагає підібрати оптимальний варіант та оформити замовлення.

 За більш детальною інформацією звертайтесь у будь-яке відділення ПиватБанку у Кременчуці, або за телефоном ( 067) 535 06 35.

 
Перейти до вмісту