Ви тут:
Анонс Оголошення Освіта Суспільство 

Microsoft оголошує перший чемпіонат з Minecraft для учнів та їх вчителів

Найулюбленіша гра дітей – Minecraft, яка стала другою в світі за популярністю після Тетріс, набуває нових обертів, тепер у якості освітньої версії. Minecraft Education Edition – це той самий Minecraft, у який грають більшість учнів, але освітня версія гри має додаткові можливості, які дозволяють використовувати гру під час навчання та полегшують співпрацю між учнями. Освітнє видання покликане розвинути навички взаємодії, створення замість відтворення та надати простір для творчості в звичному для дитини середовищі.

Чемпіонат проводиться з 4 по 22 червня 2018 року у віртуальному просторі. Завдання буде оголошено у перший день Чемпіонату 4 червня, яке потрібно буде виконати за 4 дні. Віртуальний чемпіонат з Minecraft: Education Edition передбачає дистанційну участь команди, учасниками якої можуть бути викладачі, керівники і педагогічні працівники загальноосвітніх, позашкільних освітніх закладів та особи віком від 18 років, у яких є команда учнів середньої школи від 3 до 5 осіб. Серед умов конкурсу наявність технічної можливості (комп’ютери чи ноутбуки з OC Windows 10).

Організатори проведуть навчання для вчителів-тренерів та забезпечать підтримку протягом усього підготовчого етапу. Команда-переможець буде запрошена до нагородження в офіс компанії Microsoft, отримає нові моделі ноутбуків від партнера чемпіонату – компанії Acer та можливість поспілкуватись з керівництвом локального офісу.

Реєстрація відкрита до 15.05.18. Детальніше про умови конкурсу та як зареєструватися ви можете дізнатися за посиланням: http://stemschool.biz/yak-vzyati-uchast-u-pershomu-vseukrains/

Чемпіонат організовується STEM-школою Brains&Hands у партнерстві з Microsoft.

Про корпорацію Microsoft

Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям досягати більшого.

З 2003 року в Україні працює компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення, а також впровадження і локалізація новітніх технологій на території України.

Додаткову інформацію про компанію та продукти Microsoft можна знайти на веб-серверах Microsoft: www.microsoft.ua.

Microsoft ® є товарним знаком Microsoft Corporation у США та в інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Перейти до вмісту