Ви тут:
Суспільство Україна 

Зубко закликав будівельний бізнес до активної співпраці з органами місцевого самоврядування та ОТГ

Зубко закликав будівельний бізнес до активної співпраці з органами місцевого самоврядування та ОТГ

У рамках реформи децентралізації, ми очікуємо участі будівельного бізнесу у реалізації чотирьох масштабних проектів щодо будівництва у громадах: ЦНАПів; НОПів, Центрів безпеки громадян та амбулаторій. Мінрегіон вже напрацював перспективні мережі щодо всіх цих об’єктів (необхідна кількість, розташування), а також Рекомендації. Чекаємо від будівельників пропозицій щодо сучасних технологій в будівництві, а також безпосередньої участі у проектах.

Про це на відкритті міжнародної будівельної виставки InterBuildExpo-2018 наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«За минулий рік доходи місцевих бюджетів склали 192 млрд грн. і це, в першу чергу — їх бюджет розвитку. За ці кошти, крім державних субвенцій, повинні будуватись соціальні об’єкти, ЦНАПи, школи, дитячі садочки, розвиватися дорожня інфраструктура. І сьогодні цієї інфраструктури потребують всі об’єднанні територіальні громади. Тому, я закликаю будівельний бізнес більше співпрацювати з органами місцевого самоврядування і головами ОТГ в напрямку розбудови інфраструктури, а також підготовки професійно-технічних кадрів», — зазначив Геннадій Зубко.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Перейти до вмісту