Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Вихованці Полтавської ДЮСШ№4 з тхеквондо – кращі на Чемпіонаті області

Вихованці Полтавської ДЮСШ№4 з тхеквондо – кращі на Чемпіонаті області

У Полтаві відбувся відкритий Чемпіонат Полтавської області з тхеквондо. 183 спортсмени у всіх вікових групах з міст Полтава, Харків, Кременчук, Київ, Суми змагались за нагороди. Для Полтавських тхеквондистів це були відбіркові змагання перед чемпіонатом України, який відбудеться у квітні цього року.

За результатами змагань буде сформовано збірну області для участі у Чемпіонаті України. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Кращими серед вихованців ДЮСШ №4 стали: Павло Гичак, Михайло Густодим, Олег Савченко, Володимир Ярош – тренер Юрій Шавиро; Ярослав Логвиненко, Богдан Селезньов – тренер Богдан Зубрійчук; Ярослав Кива – тренер Андрій Нечитайло; Ігор Гаврилко – тренер Вікторія Терещенко.

– Наші учні могли вибороти значно більше перших місць. У фіналах вони поступились сильними спортсменами з інших областей, – зазначив старший тренер відділення тхеквондо Полтавської ДЮСШ №4 Юрій Шавиро. – Цікаво, як буде сформовано збірну Полтавської області для участі у Чемпіонаті України в певних вагових, де перше місце виборов спортсмен з Харкова або Сум, а друге наш вихованець.

Управління у справах сім`ї, молоді та спорту вітає вихованців та тренерів Полтавської ДЮСШ №4, які в загальному заліку вибороли перше командне місце.

Перейти до вмісту