Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Україна житиме до тих пір, поки є люди, яким не все одно”, – Олександр Біленький до Дня Українського добровольця

“Україна житиме до тих пір, поки є люди, яким не все одно”, – Олександр Біленький до Дня Українського добровольця 

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький впевнений що “…Україна житиме до тих пір, поки є люди, яким не все одно”. Про це очільник Полтавської облради написав у Facebook вітаючи з Днем Українського добровольця.

“Дорогі друзі, Україна пам’ятає!.. Саме на Ваші плечі ліг тягар перших місяців війни. Саме Ви стали на захист країни, коли регулярні Збройні Сили, напіврозвалені ФСБ, ще не були готові дати відсіч ворогові! Й нікого тоді не цікавили пільги, зарплати, земельні ділянки… Люди йшли захищати свою країну, свою землю, своє право на майбутнє. Без належного спорядження, без важкого озброєння, без сучасних засобів зв’язку! Ви не лише зупинили ворога! Ви відвоювали значну частину української території, змусили всю цю російсько-терористичну наволоч вмитися кров’ю!
І якби не вторгнення регулярної російської армії, Донбас був би звільнений ще тоді. Але я глибоко переконаний: все ще попереду! Донбас буде українським!”,  – заявив Олександр Біленький.

Крім того, голова Полтавської обласної ради наголосив на тому, що якщо український прапор не поставить над Донецьком та Луганськом український дипломат, то це рано чи пізно зробить український воїн.

І тоді ми ще побачимо, буде він жовто-блакитним, чи червоно-чорним! Шановні друзі! Ми переживаємо зараз складний період.  Але я вірю: Україна житиме до тих пір, поки є люди, яким не все одно! Україна житиме поки є Ви! Слава Україні! Слава Героям! Слава Вам!”, – резюмував Олександр Біленький.

 

 

Перейти до вмісту