Ви тут:
Суспільство Україна 

Тимчасово захопленим районам Луганської та Донецької областей загрожує епідемія кору

Тимчасово захопленим районам Луганської та Донецької областей загрожує епідемія кору

Російські окупаційні адміністрації РФ, що управляють тимчасово окупованими районами Луганської та Донецької областей, докладають чимало зусиль аби приховати спалахи інфекційних захворювань в так званих підрозділах російсько-окупаційних військ.

Через лояльні до ідеї «руського міра» ЗМІ кремлівські найманці час від часу поширюють завідомо неправдиві новини на кшталт: «тисячі громадян з підконтрольних українському Уряду територій скористалися медичними послугами «республіканських ескулапів». Насправді ситуація з наданням медичних послуг на окупованих територіях є критичною. Про це йдеться в повідомлені прес-центру штабу АТО.

За інформацією розвідки штабу АТО командування так званих армійських корпусів російсько-окупаційних військ приховує факти захворювання особового складу на кір.

“На сьогоднішній день медичної допомоги потребують більше трьох десятків «їхтамнєтов» так званих окремої артилерійської бригади та 3 мотострілецької бригади 1 АК. Зважаючи на те, що різноманітні інфекційні хвороби ширяться серед «боєвого братства» з геометричною прогресією можна з певною долею ймовірність припустити, що це лише початок епідемії”,  йется у повідомленні.

Перейти до вмісту