Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Цьогоріч у позаміських, пришкільних та профільних таборах відпочинку планують оздоровити більше 10 тисяч кременчужан шкільного віку

Сьогодні у виконавчому комітеті Кременчуцької  міської ради відбулося засідання міського штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року в м. Кременчуці.
Головуюча на засіданні заступник міського голови Ольга Усанова зазначила, що цього року на заходи із забезпечення оздоровлення дітей  з міського бюджету виділено більше 8 млн 79 тис. грн. Це на 1,2 млн гривень більше, ніж у минулому, повідомляють у міській раді.
Ці кошти будуть спрямовані  на  проведення капітальних ремонтів та  утримання комунальних дитячих таборів відпочинку,  здешевлення вартості путівки  шляхом часткової компенсації її вартості за рахунок коштів міського та обласного бюджетів,  придбання путівок для дітей пільгових категорій, на оздоровлення працівників бюджетної сфери, на харчування дітей у таборах відпочинку, які працюватимуть при закладах освіти.
Цього року у Кременчуці  планують оздоровити 55% дітей шкільного віку, тобто у позаміських, пришкільних та профільних таборах відпочинку  матимуть можливість оздоровитися більше 10 тисяч кременчуцьких школярів.

 

Перейти до вмісту