Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поліція повідомила куди зникли чавунні ліхтарі біля театру Гоголя у Полтаві

Поліція повідомила куди зникли чавунні ліхтарі біля театру Гоголя у Полтаві

Речник Главку поліції Полтавщини Юрій Сулаєв повідомив, що чавунні ліхтарі, які знаходились навпроти театру імені Гоголя у Полтаві, не викрали, а просто демонтували, адже ті були в аварійному стані.

“Хочу поінформувати та заспокоїти містян, що ліхтаря біля теарту ім.М.В.Гоголя у Полтаві ніхто не викрадав. Отримавши повідомлення у соціальній мережі від Serg Antonenko, який повідомив, що його “цікавить куди в центрі міста навпроти театру Гоголя зникли чавунні радянські вуличні ліхтарі”, поліція Полтави одразу виїхала на місце події та почала з’ясовувати обставини зникнення ліхтаря”, – написав Юрій Сулаєв на своїй сторінці у Facebook.

У процесі роботи слідства та оперативників до обіду вдалося встановити всі деталі. Зокрема, комунальники міста повідомили, що всі 6 ліхтарів, які розташовані біля театру перебувають у аварійному стані та підлягають демонтажу і заміні.

“Перший ліхтар, який, на думку комунальників, був найбільш аварійний, вони демонтували та задля безпеки перехожих – знеструмили. Така доля чекає й на інші 5 ліхтарів. Тож криміналу поліція не знайшла. Але дякуємо громадянам за пильність та інформування”, – додав Сулаєв.

Перейти до вмісту