Ви тут:
Головне Комуналка Полтавщина Суспільство 

ПАТ “Полтаватеплоенерго” повідомило, як розрахуватися за спожите тепло

За підсумками лютого цього року, абонентською службою підприємства Полтаватеплоенерго, провели нарахування за послугу з централізованого опалення мешканцям багатоквартирних житлових будинків, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №630.

Нарахування споживачам, які мешкають у будинках, не обладнаних приладами обліку теплової енергії, залежать від фактичної температури зовнішнього повітря у розрахунковому місяці.

Сформовані абонентською службою підприємства рахунки на оплату послуг, котрі невдовзі надійдуть до споживачів, враховують дані Полтавського обласного центру з гідрометеорології, відповідно до яких середня температура зовнішнього повітря в період з 1 по 28 лютого 2018 року становить -4,26071ºС проти 0,0ºС, врахованих у тарифі.

Отже, при нарахуванні за послугу з централізованого опалення у лютому, вартість опалення кожного квадратного метра опалювальної площі квартири в будинках, не обладнаних приладами обліку теплової енергії, складає 36,93 грн.

Деталі розрахунку щомісячної плати за опалення у містах Полтава, Карлівка та Решетилівка і селищах Машівка та Котельва тут.

Перейти до вмісту