Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Оля Полякова знялася у соціальній рекламі

Оля Полякова знялася у соціальній рекламі

Українська співачка Оля Полякова стала героїнею соціального проекту “Обіцяй собі берегти себе”, головний меседж якого – “Піди до мамолога – збережи життя”.

Отримавши титул “найкрасивішої” жінки за версією журналу Viva!, артистка не забуває про те, що краса починається зі здоров’я, і закликає всіх жінок України усвідомити особисту відповідальність за себе і сформувати культуру профілактики раку молочної залози і її діагностики на ранній стадії.

“Про таку проблему як онкозахворювання, потрібно говорити, привчати кожного до усвідомлення особистої відповідальності за своє здоров’я і допомагати нашому суспільству формувати культуру профілактики раку молочної залози і її діагностики на ранній стадії. У нас же ж люди біжать до лікарні, коли вже болить… От якби мій батько, який також помер від онко, раніше почав лікуватися і вчасно прооперувався, він би ще жив. Тому потрібно обов’язково, хоча б раз на рік, перевірятися: чоловікам здавати ПСА, в той час як жінкам – ходити задля профілакики до мамолога та гінеколога”, – відверто поділилася співачка.

Джерело: tsn.ua

Перейти до вмісту