Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині завершили фінансування пенсійних виплат за березень

У зв’язку з тим, що кінець виплатного періоду в березні припадає на вихідні дні, фінансування виплати пенсій і допомоги в області завершилося достроково, 23 березня.

У нинішньому місяці органи Пенсійного фонду України в Полтавській області спрямували до поштових відділень і банківських установ 1,1 млрд. грн. Відтак майже 450 тис. мешканців краю своєчасно та у повному обсязі одержали свої соціальні гарантії.Повідомляють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Раніше вже повідомлялося, що органи Фонду області почали виплачувати військовослужбовцям перераховані пенсії відповідно до наданих довідок уповноважених структур, в яких особи проходили службу – Міноборони, МВС, СБУ тощо.

Перерахунок планується провести для майже 22 тис. військових пенсіонерів Полтавщини. При цьому пенсіонерам не потрібно окремо звертатися до Пенсійного фонду, – у квітні вони отримають перераховану пенсію за січень-квітень.

На 23 березня підвищені пенсії виплачені близько 1300 колишніх «силовиків». Загальна сума виплати за додатковими відомостями становить майже 5,7 млн.грн. Як свідчить аналіз, пенсії полтавських військовослужбовців зросли, в середньому, на 1300 грн.

Перейти до вмісту