Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Миргородщині припинили незаконну діяльність підприємця із виготовлення та продажу підакцизних товарів (ФОТО)

На Миргородщині припинили незаконну діяльність підприємця із виготовлення та продажу підакцизних товарів (ФОТО)

Працівники прокуратури Полтавщини спільно зі співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби в області припинили незаконну діяльність із виготовлення та продажу підакцизних товарів, які становили загрозу життю та здоров’ю жителів Миргородського району.

За інформацією начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Полтавської області Олександра Жигилія, під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фізичної особи-підприємця із Миргородського району, а також у п’яти торговельних приміщеннях, розташованих на території цього району,  правоохоронці вилучили значну кількість фальсифікованих тютюнових виробів, понад 250 ящиків із горілкою та вином, 75 п’ятилітрових пластикових пляшок та більше 80 каністр зі спиртовою сумішшю. Сигарети чоловік перепродував, алкоголь виготовляв в антисанітарних умовах, а реалізовував під видом горілки і  коньяку.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС в області за ч. ч. 1, 3 ст. 204 КК України за процесуального керівництва прокуратури. 

Наразі проводяться необхідні слідчі дії щодо документування протиправної діяльності.

Довідково: ч. 1, 3 ст. 204 КК України – незаконне придбання, зберігання, транспортування з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів, що становлять загрозу дляжиття і здоровя людей.

 

 

Перейти до вмісту