Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Пригоди Суспільство 

Лише на Хорольщині за день рятувальники відбуксирували 56 автомобілів

3 березня підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України активно залучалися для надання допомоги водіям автомобілів, що опинилися у сніговому полоні.

Так, у Хорольському районі рятувальники відбуксирували 56 автомобілів.

Так, внаслідок складних погодних умов, на автодорозі Хорол-Кременчук, в районі с. Єньки, с. Вишневе, с. Новий Байрак, с. Бочки автомобілі з’їхали з дороги і не взмозі виїхати на проїзжу частину.

Бійці ДСНС, які прибули на виклик, відбуксирували автомобілі на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися 8 чоловік особового складу 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини, аварійно-рятувального загону Головного управління ГДСНС України у Полтавській області та 3 одиниці техніки.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням у період негоди бути особливо обережними та обмежити перебування на вулиці біля дерев, рекламних конструкцій, ліній електропередач та інших небезпечних об’єктів.

По можливості обмежити користування власним автомобільним транспортом та слідкувати за дітьми, які можуть самостійно виходити на вулицю у період негоди, повідомляє Головне управління ДСНС України у Полтавській області.

Перейти до вмісту