Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

Комунальні служби Полтави вивозять сніг з міста (ФОТО)

Комунальні служби Полтави вивозять сніг з міста (ФОТО)

Комунальники продовжують ліквідовувати наслідки снігопаду та ожеледиці, розчищають вулиці та вивозять сніг.

Так, в ніч з 13 на 14 березня на міських автошляхах працювали 25 одиниць техніки. З них 10, – 4 навантажувачі та 6 самоскидів – забезпечували вивезення снігу. Техніка працювала на відрізку вулиці Європейської від вулиці Пилипа Орлика, по вулиці Покровській та інших. Про це повдомили у Полтавськійй міській раді.

Серед вулиць, де цієї ночі працювала техніка, – вулиця Новий Базар, біля Центрального ринку. Керівник комунального підприємства «Полтава сервіс» Олександр Нос розповів, що тут вулиця повністю була завалена снігом, рух транспорту тут був просто неможливий:

– Ми працюємо кожну ніч, з початку снігового колапсу. Спочатку прибирали головні артерії міста, якими курсує громадський транспорт. І, нарешті, дісталися вулиці Новий Базар. Будемо працювати усю ніч, аби на ранок працівники ринку та мешканці міста могли вільно пересуватися вулицею, паркувати тут свої автомобілі.

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства Костянтин Малько розповів, що роботи по вивезенню снігу проводять вночі задля зручності мешканців міста:

– Працюємо, коли вже немає транспорту, щоби автомобілі не заважали техніці, і техніка, в свою чергу, не заважала руху інших транспортних засобів.

Комунальні служби звертаються до власників автомобілів не паркувати в нічний час свої транспортні засоби уздовж доріг, аби могла працювати снігоприбиральна техніка.

 

Перейти до вмісту