Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Юні науковці Полтавщини здобули перемогу у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності “Енергія і середовище”

Юні науковці Полтавщини здобули перемогу у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності “Енергія і середовище”

Делегація Полтавської області взяла участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище», який проходив 14-16 лютого в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді у Києві.

До складу делегації увійшли: Бабич Владислав, Біда Вікторія, учні Пальчиківського навчально-виховного комплексу Полтавської районної ради; Салашний Максим, учень Котелевської гімназії №1 імені С.А. Ковпака; Салимоненко Вадим, учень Шишацької обласної гімназії-інтернату для обдарованих дітей; Жукотський Олександр, Стась Дмитро, Ромодан Владислав, Саєнко Андрій, студенти Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, повідомляють у Департаменті освіти.


Конкурс відбувся за підтримки співорганізатора – громадської організації «Екологічний клуб Еремурус – Україна» та спонсорів заходу: Бюро з питань екології Української греко-католицької церкви і компанії REHAU.
Для учасників було організовано відкриту стендову презентацію, під час якої відбулося наукове спілкування віч-на-віч та обмін досвідом, проведено науково-розважальну програму «Енергетичні експерти». А для керівників – тренінг «Використання ігрових технологій при ознайомленні школярів з темою «Енергозбереження».


За підсумками компетентного журі конкурсу Дипломами І ступеня за перше місце нагороджено: Бабича Владислава, Жукотського Олександра, Стася Дмитра, Ромодана Владислава та Саєнка Андрія. Дипломом ІІІ ступеня – Біду Вікторію
Переможці отримали цінні подарунки від організаторів та спонсорів конкурсу.

Перейти до вмісту