Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві триває Чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок до 23 років

У Полтаві триває Чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок до 23 років

Другий день у спортивному комплексі Головного управління Національної поліції в Полтавській області триває чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок до 23 років. У ньому беруть участь близько 300 спортсменів з усіх областей України.

У перший день чемпіонату змагалися жінки, упродовж другого й третього днів виборюватимуть перемогу чоловіки. Церемонія нагородження відбудеться у четвер, 8 лютого.

Головний суддя змагань Шакро Маркарян розповів, що переможці чемпіонату України отримають право представляти нашу державу на чемпіонаті Європи й чемпіонаті світу, які відбудуться відповідно 2-11 червня у Туреччині та 10-19 листопада в Румунії.

Вікова група U-23 сформована з минулого року. У 2017-му вперше відбувся й відповідний чемпіонат світу, – розповів Шакро Маркарян. – Ми прагнули провести чемпіонат України на Полтавщині, нам пропонувала й Асоціація спортивної боротьби України. Крім того, маємо спортсменів, які представляють область у цій віковій групі. Минулого року юнак із Полтави Алфес Долідзе став чемпіоном України, поїхав на чемпіонат Європи, де посів восьме місце. У нинішніх змаганнях він боротиметься у четвер. Загалом у цій віковій групі багато учасників, є призери й чемпіони України, тобто можуть представляти її на інших змаганнях вищого рівня. Чекаємо від них результатів.

Нагадаємо, що Учора відбулося урочисте відкриття чемпіонату України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок до 23 років.

Перейти до вмісту