Ви тут:
Медицина Полтавщина 

У поліклініці Горішніх Плавнів почав працювати колл-центр

У поліклініці Горішніх Плавнів почав працювати колл-центр

Відсьогодні в поліклініці «Центр первинної медико-санітарної допомоги» почнеться формування в чорновому варіанті «Зеленого списку».

Для цього сформований відповідний системний модуль “Оперативна інформація про пацієнта”. Співробітник поліклініки вноситимуть  інформацію за поданими документами жителів, які вже визначилися з вибором лікаря і готові підписати декларацію, повідомляється на сайті управління охорони здоров’я.
Для зручності пацієнтів і для зменшення навантаження на лікарів при наданні медичних послуг прийнято рішення тимчасово в кабінеті №311 (третій поверх) розташувати колл-центр «Зелений список» для збору необхідної інформації (при собі необхідно мати паспорт, для дітей свідоцтво про народження, ідентифікаційний код, адреса власної електронної пошти).

Після реєстрації в електронному “Зеленому списку”, пацієнтам буде виданий ідентифікатор медичної картки пацієнта. Режим роботи колл-центру “Зелений список” – щодня, крім суботи та неділі, з 9 до 15 годин, перерва – з 12 до 12-30. Контактний телефон реєстратора колл-центру “Зелений список” – 0675043212.

Перейти до вмісту